Nestemäinen kangastapetti - Oriental Coat

5 Tuotetta

Nestemäisellä kangastapetilla on pitkät juuret Japanissa, jossa sitä on valmistettu jo 350 vuoden ajan. Nestemäinen kangastapetti on ekologinen, se valmistetaan kangastehtaiden hukkakankaasta ja eristää hyvin ääntä.


Yksi pussillinen riittää 3-5 neliömetrin tapetoimiseen

Pussillisella Oriental Coatia tapetoit 3-5 neliömetriä. Kuidun vahvuus, pinnoitettava kohde ja oma käsialasi ratkaisevat menekit, mutta laskennallisesti kannattaa käyttää sääntöä riittoisuus 3 neliömetriä. Kattavan varastomme ansiosta nestemäisen kangastapetin toimitusaika on vain muutama arkipäivä tilauksestasi. Sinulla on oikeus palauttaa ehjät, avaamattomat tuotteet 14 vuorokauden sisällä tavaran toimituksesta. Rakennustietosäätiö RTS:n luokitustyöryhmä on hyväksynyt nestemäisen kangastapetti Oriental Coatin Rakennusmateriaalien päästöluokkaan M1.

Lue nestemäisen kangastapetin käyttöohjeet täältä.

  • Näkymä
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee teitä päivittäin klo 9 - 17. Neuvomme kaikissa tilauksiin ja tuotteisiin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.

info@decoq.fi - 044 515 2000

Etsimme jälleenmyyjiä ja asentajia

Etsimme jälleenmyyjiä tuotteillemme. Tulemme mielellämme esittelemään tuotteitamme teille paikanpäälle. Lisätietoja: tomi.lindstrom@decoq.fi, 044 515 2552


Etsimme asennusliikkeitä eri puolille Suomea. Lisätietoja: tomi.lindstrom@decoq.fi, 044 515 2552