Dekofloor mikrosementti

18 Tuotetta

NYT YLI 1000 € TILAUKSISTA KEVÄT ALE -10 %


10-VUODEN TAKUU

Myönnämme Dekofloorille 10 vuoden takuun!

NOPEUS

Tuotekehityksen yksi kulmakivistä oli asennusnopeus. Dekofloorissa on optimoitu tuotteiden työstöominaisuudet, levitettävien kerrosten lukumäärä ja työvaiheiden kuivumisajat. Nämä seikat yhdistettynä helppokäyttöisyyteen tekevät Dekofloorista nopeimmin asennettavan järjestelmän mikrosementti-, sisustuslaasti- ja ohutpinnoitteiden joukossa. Dekofloor on mahdollista asentaa kuivumisaikoineen uudis- tai remonttikohteeseen tilasta ja pinta-alasta riippuen jopa neljässä päivässä.

VESIOHENTEISUUS

Kaikki tuotteet, lakka mukaan lukien, ovat vesiohenteisia. Työ on näin ollen mukavampaa, hajuttomampaa sekä käyttäjälleen turvallisempaa. Joissakin markkinoilla olevissa mikrosementtituotteissa lakka on liuotinohenteinen, se aiheuttaa liuotinpäästöjä asennuksen aikana ja sen jälkeen.

HALKEAMATTOMUUS

Dekofloorilla on kyky siloittaa alusrakenteen halkeamia, joten vaikka alusrakenne elää hieman, pysyy pinta halkeamattomana. Dekofloor kestää tutkitusti myös halkeamattomana vedeneristeen päälle asennettaessa.

LUONNOLLISUUS

Dekofloorin pinta on luonnollisen kaunis. Järjestelmään kuuluva lakka on matta ja lakkakerrokset ovat ohuita, joten laastipinnan luonnollinen elävyys säilyy lakkakerroksesta huolimatta. Monissa kilpailevissa mikrosementtituotteissa lakka on puolikiiltävä tai kiiltävä ja lakkakerrokset ovat niin paksuja, että laastipinnan luonnollisuus häviää lakkauksen myötä.

TUTKITUIN

Dekofloor on ainoa mikrosementti- / sisustuslaastituote, jonka toimivuus on tutkittu. Dekofloorin ja Mapegum WPS vedeneristeen yhteensopivuus on testattu VTT Expert Servicen toimesta (VTT-S-03335-17).

KESTÄVYYS

Dekofloorin iskunkesto on jopa neljä kertaa suurempi kuin vastaavilla mikrosementti tuotteilla. Sen vuoksi se on varteenotettava vaihtoehto myös julkisen tilan lattiamateriaaliksi.

  • Näkymä
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee teitä päivittäin klo 9 - 17. Neuvomme kaikissa tilauksiin ja tuotteisiin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.

tomi.lindstrom@ecotek.fi - 044 515 2552

Etsimme jälleenmyyjiä ja asentajia

Etsimme jälleenmyyjiä tuotteillemme. Tulemme mielellämme esittelemään tuotteitamme teille paikanpäälle. Lisätietoja: tomi.lindstrom@ecotek.fi, 044 515 2552


Etsimme asennusliikkeitä eri puolille Suomea. Lisätietoja: tomi.lindstrom@ecotek.fi, 044 515 2552


Löydät kauttamme myös asentajat Dekofloor mikrosementille.

Kuopio-Varkaus alue:
Ecotek Remontit
www.ecotekremontit.fi
044 515 2000

Pohjois-Pohjanmaa:
Domisi Oy
www.domisi.fi
045 129 4988

Uusimaa:
Vevex Oy
www.vevex.fi
050 576 5534